Пласман во полуфинале на „Ученичка Квизотека“

Учениците од деветто одделение: Стефан Серафимовски, Дани Ѓорѓиева и Мартин Стефановски, на ден 31.03.2022 се пласираа во полуфиналето на „Ученичка Квизотека“ која се одржува во ДКЦ Карпош.

Браво на победата и одиме во Финале!

Почеток

10:00

четврток, март 31, 2022

Крај

12:00

четврток, март 31, 2022

Адреса

ДКЦ Карпош

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!