Хуманитарна акција „Подари пакетче, подари радост“

Уште еден прекрасен ден, исполнет со многу емоции.
Нашето училиште со своите наставници, Тинка Пачоска и Марија Костовска во соработка со Црвениот Крст учествуваа во акцијата „Подари пакетче, подари радост“. Се донираа пакетчиња на оние на кои им се најпотребни.
За СОС Детското село, деца кои боледуваат од канцер при одделот за онкологија на детска клиника, Здружение на деца со спинална мускулна атрофија, Здружение на граѓани за лица со дисфункции, хендикеп и ретки болести „Дајте ни крилја“.

Се заблагодаруваме на целиот колектив, но и на сите наставници, ученици и родители кои беа дел од овој хуман чин!
А ние продолжуваме понатаму, до следната хумана акција!

Почеток

11:00

вторник, декември 21, 2021

Крај

13:00

вторник, декември 21, 2021

Адреса

ООУ„Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!