Посета на општина Аеродром од четвртоодделенците

На ден 26 Март учениците од четвртите одделенија беа во посета на општина Аеродром. Тие им поставуваа прашања на градоначалникот и вработените во општината околу работата на општината, нивните работни задачи, прашуваа за начинот на кој се избира градоначалник и слично.

Почеток

10:00

среда, март 20, 2019

Крај

12:00

среда, март 20, 2019

Адреса

Општина Аеродром

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!