Посета на општина Aеродром од третоодделенците и одговорните наставници

Учениците од трето одделение од ОOУ „Блаже Конески” денеска, 27.1.2012 година, ја посетија Општина Аеродром.
Третоодделенците ја разгледаа општинската зграда и се запознаа со активностите и обврските што ги има Општината, како и со вработените во администрацијата, со цел да научат како функционира локалната самоуправа.
Посетата на учениците се реализираше во рамки на наставниот план и програма за учениците од трето одделение, каде што се учи за улогата на општината во која живеат младите.

Почеток

11:00

петок, јануари 25, 2013

Крај

13:00

петок, јануари 25, 2013

Адреса

Општина Аеродром, Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!