Посета на Собранието на Република Северна Македонија

На 26.02.2020 год. учениците од петтите одделенија го посетија Собранието на Република Северна Македонија. Целта на посетата беше запознавање со Собранието како носител на законодавната власт во државата. Посетата беше во корелација со предметот по општество, тема: „Државно уредување на Република Северна Македонија“.

Благодарност до вработените во Собранието за приемот и посветеното внимание,
Наставници од актив на петто одделение

Почеток

09:00

среда, февруари 26, 2020

Крај

13:00

среда, февруари 26, 2020

Адреса

Собрание на Република Северна Македонија

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!