Посета на СОС детско село

По повод Детска недела, во училиштето беше спроведена хуманитарна акција за собирање на облека, играчки. Акцијата беше успешна, нашите родители и ученици дадоа исклучителна поддршка и покажаа хуманост.
Денес, претставници од нашето училиште: одговорниот наставник на Детска Организација – Билјана Мирковиќ, наставничката Дубравка Гешовска и шест ученици од вторите одделенија, беа во посета на децата од СОС ДЕТСКО СЕЛО.

Почеток

10:00

четврток, октомври 10, 2013

Крај

14:00

четврток, октомври 10, 2013

Адреса

СОС Детско село

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!