Правила за безбедно управување со велосипед во сообраќајот

Учениците од IV одделение следеа предавања за правилно и безбедно однесување во сообраќајот. Посебно внимание беше посветено на однесувањето во сообраќајот како велосипедисти. Предавањата беа одржани од страна на стучни лица од МВР Скопје.

Почеток

11:00

петок, март 1, 2019

Крај

13:00

петок, март 1, 2019

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!