Прва награда – Литературен конкурс

Ученикот Димитар Јованов од ООУ „Блаже Конески” – Aеродром, ја освои првата награда на литературниот конкурс, организирана од Противпожарниот сојуз на град Скопје. Наградата му беше врачена во просториите на ООУ „Лазо Ангеловски” од страна на членовите на Противпожарниот сојуз на град Скопје.

Ментор – Марија Костовска

Почеток

11:00

понеделник, ноември 4, 2019

Крај

14:00

понеделник, ноември 4, 2019

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!