Првенство во шах за млади на град Скопје – 2018 год.

Детскиот културен центар „Карпош“ и град Скопје по третпат во Р.Македонија беа организатори на првенството во шах за млади. На ова првенство учествуваа ученици од основни училишта во Скопје кои претходно биле одбрани на одиграни турнири во училиштата.

Почеток

10:00

четврток, октомври 25, 2018

Крај

14:00

четврток, октомври 25, 2018

Адреса

Хотел Александар Палас

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!