ПРЕДИЗВИК за подготовка на џебна сликовница ✍🎨

Учениците од I-2 со одделенскиот наставник Билјана Мирковиќ го прифатија предизвикот, го искористија слободното време на креативен, едукативен и забавен начин со својата визија и имагинација и успејаа да го реализираат предизвикот.

Преку оваа активност сакаме да го стимулираме детското ликовно и литературно творештво, преку изразување на личниот талент и споделување на идеите, размислувањата за здрава животна средина во иднина.

Деца, не заборавајте, креативноста е заразна, само неа смеете да ја пренесувате на сите! #седидома 🏠

Почеток

10:00

среда, април 1, 2020

Крај

13:00

среда, април 1, 2020

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!