Предновогодишни активности на нашите првачиња

Погледнете како се забавуваа нашите првачиња за време на процесот на декорација на нашето училиште. Нивните прекрасни идеи за новогодишните креации внесоа топлина и расположение во овој период на пандемија.

Почеток

10:00

среда, декември 16, 2020

Крај

13:00

среда, декември 16, 2020

Адреса

ООУ Блаже Конески - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!