Проект: Изградба на игралиште во Долно Лисиче

На ден 12.05.2022, во Долно Лисиче беше организиран настан за промоција на новото игралиште кое е изградено на иницијатива на учениците од три училиште од општина Аеродром. Имено, општината, со помош на USAID кој го организираше овој проект, имаа работилници ученици од 9 одд од училиштата „Блаже Конески“, „Ѓорѓија Пулевски“ и „Гоце Делчев“ на кои даваа свои предлози за нивните потреби како и за унапредување на општината. Како најприоритетна беше одбрана токму оваа идеја за изградба на игралиште во Долно Лисиче.

Почеток

11:00

четврток, мај 12, 2022

Крај

13:00

четврток, мај 12, 2022

Адреса

Општина Аеродром

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!