Државен литературен фестивал „Ракатки”

ООУ „Блаже Конески“ со две освоени награди на државниот литературен фестивал „Ракатки“ кој се одржа во Скопје на 27 и 28 април 2018 година. Драги деца вие сте гордост наша!

Прво место: Михаела Маџевска – IV 1 oдделение.
Ментор: Jадранка Клисарова

Второ местo: Матеја Тагаринска – IX 1 oдделение.
Ментор: Марија Костовска

Почеток

08:00

петок, април 27, 2018

Крај

14:00

сабота, април 28, 2018

Адреса

Скопје, РМ

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!