„Регионално партнерство и поддршка за франкофонски студенти“

ОOУ „Блаже Конески“ потпиша меморандум за соработка  со Здружението на професори по француски јазик на Република Северна Македонија да биде дел од проектот „Регионално партнерство и поддршка за франкофонски студенти“ со цел да се популаризира францускиот јазик преку забавни активности и нови методи на учење кај најмладата ученичка популација, односно во V-1, V-2 и V-3 одделение.

Почеток

11:00

среда, ноември 30, 2022

Крај

12:00

среда, ноември 30, 2022

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!