Републички ликовен конкурс „11 Октомври“

На републичкиот ликовен конкурс „11 Октомври“, нашите ученици и ментори се закитија со дипломи за освоено прво и второ место. Конкусот беше организиран од Детски ликовен центар и Градско здружение на ликовни педагози, а беше подржан од Министерството за култура.

ПРВО МЕСТО
Лена Блажева III-2 одд. ООУ„Блаже Конески“ – Скопје, ментор: Билјана Мирковиќ
Ива Каевиќ VIII-1 одд. ООУ„Блаже Конески“ – Скопје, ментор: Богданка Нарутовска

ВТОРО МЕСТО
Јана Митровиќ III-1 одд. ООУ„Блаже Конески“ – Скопје, ментор: Јадранка Клисарова

Почеток

10:00

четврток, ноември 11, 2021

Крај

15:00

четврток, ноември 11, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!