Роденденска забава „Растеме со Аеродром“ – Општина Аеродром

Општина Аеродром на 14.04.2018 година го одбележи 13-от роденден на општината со хуманитарна забава во паркот „Авион“ под мотото „Растеме со Аеродром“.

Нашата ученичка Миа Шеќероска од IV-2 одделение го доби епитетот најдобар поет, односно поетеса за песната „Растеме со Аеродром“.

Почеток

11:00

сабота, април 14, 2018

Крај

15:00

сабота, април 14, 2018

Адреса

Општина Аеродром, Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!