Саем на математика

Учество на манифестацијата „Денови на математиката“ и светскиот Ден на ПИ.

Почеток

08:00

четврток, март 14, 2013

Крај

13:00

четврток, март 14, 2013

Адреса

ООУ „Љубен Лапе“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!