Свечено менување на државното знаме

Во Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, на ден 12.04.2019 година се одржа церемонија на свечено менување на државното знаме. Манифестацијата на промена на државното знаме е со цел подигнување на чувството и почитта кон знамето на нашата република, како репрезент и симбол на државноста на нашата земја. На церемонијата присуствуваа ученици од нашето училиште.

Почеток

12:00

петок, април 12, 2019

Крај

13:00

петок, април 12, 2019

Адреса

Кабинет на претседателот на Република Македонија

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!