Семинар – Обука за формативно оценување

Семинар за национални обучувачи за формативно оценување во организација на Бирото за развој на образованието.

Почеток

08:00

петок, ноември 13, 2015

Крај

17:00

недела, ноември 15, 2015

Адреса

Охрид, РМ

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!