Скопскиот цветен фестивал – ,,Скопје цвета”

Прекрасните цветни дечиња од ООУ „Блаже Конески” – Аеродром.

Почеток

08:00

сабота, мај 18, 2019

Крај

16:00

недела, мај 19, 2019

Адреса

Градски парк - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!