„Сочни фигури“ – Фестивал на фигури изработени од овошје и зеленчук

Секцијата на SLOW FOOD при ДСУ „Св. Наум Охридски“ беше организатор на Четвртиот фестивал на фигури од овошје и зеленчук именуван како „Сочни фигури“, којшто се одржа по повод Светскиот ден на храната.

Целта на проектот „Здрави навики, преку здрава храна“, којшто трае преку целата учебна година и чија завршница беше Фестивалот, претставува дружење, социјализација и прифаќање на децата со посебни образовни потреби од општата популација.

Почеток

11:00

четврток, октомври 16, 2014

Крај

13:00

четврток, октомври 16, 2014

Адреса

ДСУ „Св.Наум Охридски“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!