Успеси на натпреварите по хемија

По завршување на општинскиот, регионалниот и државниот натпревар по хемија, нашата ученичка Тина Алкова од 9-2 оддeление ги постигна следните резултати:

 

Нашата ученичка е потенцијален учесник на 17. Меѓународна јуниорска олимпијада по природни науки (IJSO 2021) што ќе се одржи во Абу Даби, Обединети Арапски емирати од 12 до 21 декември 2021 година, по одржувањето на четвртата македонска олимпијада по природни науки.

Честитки до нашата ученичка Тина, и посакуваме безброј успеси!

Известување за 17. Меѓународна јуниорска олимпијада по природни науки (IJSO 2021)

Почеток

09:00

четврток, април 15, 2021

Крај

12:00

четврток, јуни 17, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!