Ученичка квизотека

Eкипата од ООУ „Блаже Конески“ – Скопје во чиј состав денес беа учениците: Стефан Серафимовски, Дани Ѓорѓиева и Мартин Стефановски, на натпреварот во Ученичката квизотека во ДКЦ, го освоија првото место.

Одиме во полуфинале, охрабрени од денешната победа!

Почеток

10:00

вторник, ноември 23, 2021

Крај

13:00

вторник, ноември 23, 2021

Адреса

Детски Културен Центар

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!