Учество на Е-Капитолијада 2021

Ученикот Марко Кочковски од I-2 одделение со својата првоаприлска маска учествуваше на е-капитолијада.
Неговиот труд и креатовноста беа забележани од истоимената компанија за багери и го поканија да биде гостин кај нив. На најдостоинствен начин му го преточија сонот во реалност.

Почеток

12:00

четврток, април 8, 2021

Крај

13:00

четврток, април 8, 2021

Адреса

Capitol Mall

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!