Учество на Интернационалниот натпревар по информатика Дабар 2019

На ден 14.11.2019 година учениците од VI, VII i XIX одделение учествуваа на Интернационалниот натпревар по информатика Дабар 2019.

Одговорен наставник: Билјана Индова

Почеток

10:00

четврток, ноември 14, 2019

Крај

12:00

сабота, март 14, 2020

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!