Спортуваме, се мотивираме, внимаваме и се грижиме за физичкото и менталното здравје на малите херои

Предизвикот од Федерацијата на училишен спорт беше прифатен од учениците на нашето училиште.

Активностите беа координирани од страна на тандем наставниците Виктор Наумов и Билјана Мирковиќ II-2 одделение.

Почеток

10:00

вторник, декември 1, 2020

Крај

12:00

вторник, декември 1, 2020

Адреса

ООУ Блаже Конески - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!