Учество на „Фестивалот од децата за децата (со попреченост во развојот)“

Денес на 07.12.2019 година нашите првачиња учествуваа на „Фестивалот од децата за децата (со попреченост во развојот)“, фестивалот се одржува по седми пат.

Децата за своите другарчиња: играа, пееја и танцуваа. Нашите балерини – снегулки беа вистинско освежување, Никола и Матеј рецитира стихови за Нова година и за Дедо Мраз. Заедно го почуствувавме мирисот на љубовта и виножитото на земјата. Да го вдишите овој фестивал каде нема граници, сите сме еднакви, исто се радуваме и среќа споделуваме.

За секоја мајка детето е посебно. Влезница школски прибор дарена од срце.

Почеток

09:00

сабота, декември 7, 2019

Крај

14:00

сабота, декември 7, 2019

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!