Хуманитарна акција

Учениците од нашето училиште од прво до деветто оделение, во соработка со Црвениот Крст, во периодот од 05.12.2019 до 15.12.2019 година донираа призводи за потребите на Детските клиники, но и за училиштето „Златен Сремец“ од Скопје.

Им благодариме на учениците, наставниците и родителите за покажаната хуманост на дело!

Почеток

08:00

четврток, декември 5, 2019

Крај

16:00

недела, декември 15, 2019

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!