17-ти роденден на Општина Аеродром

Денес во нашето училиште се одбележа 17-тиот роденден на Општина Аеродром. По тој повод имавме чест и задоволство градоначалникот Тимчо Муцунски да ни биде гостин. Учениците приредија презентации, музички танцови и изведби, изложби на рачни креации преку кои ги покажаа своите вештини и таленти и имаа можност да ги претстават своите идеи за поубав и позелен Аеродром.

Почеток

11:00

четврток, април 7, 2022

Крај

13:00

четврток, април 7, 2022

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!