20 Октомври – Светски ден на јаболкото!

Учениците од III-1 одделение со интегриран работен ден го прославија „20 Октомври – Светскиот ден на јаболкото“. Учениците учеа, играа, вкусуваа вкусови, споредуваа, цртаа на комјутер во програмот paint и создадоа прекрасни дела.

 

Почеток

08:00

среда, октомври 20, 2021

Крај

13:00

среда, октомври 20, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!