3 Декември „Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби“

Денес учениците од III-1 одд го одбележаа „3 Декември – Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби“. Нашите ученици секојдневно се дружат и подаруваат емпатичност и соработа. Разговаравме дека „Едно Сонце свети за секое дете“ со сопствени примери. Учениците се запознаа и со лентата со сончоглед која ја носата лицата со посебни потреби за полесно препознавање. На часот по ликовно илустрираа делови од другарување и помагање на деца со посебни потреби.

Почеток

08:00

петок, декември 3, 2021

Крај

12:00

петок, декември 3, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!