60 години јубилеј

60 години постоење на нашето училиште!

Почеток

08:00

петок, декември 19, 2014

Крај

13:00

петок, декември 19, 2014

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!