Официјалното затворање на Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“

На 22 мај 2018 година (вторник) во хотелот Александар Палас во Скопје се одржа церемонијата по повод официјалното затворање на Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“.

Aктивности кои ја одбележаа церамонијата:
– Подигнување на сертификати за претставници од училиштата
– Разгледување на продукти од проектот
– Споделување искуства од учесници во проектот
– Претставување на постигнувањата на проектот

Почеток

10:00

вторник, мај 22, 2018

Крај

13:00

вторник, мај 22, 2018

Адреса

Хотел Александар Палас

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!