Вежби во домашни услови за секој!

Вежби во домашни услови за секој – видео подготвено од нашиот наставник по физичко и здравствено образование – Дејан Стојанов


 

Почеток

10:00

петок, април 3, 2020

Крај

11:00

петок, април 3, 2020

Адреса

ООУ Блаже Конески - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!