Aleksandra Kamchevska odd

Александра Камчевска

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Забавно – образовна емисија „Голем одмор” Погледни
  • Посета на општина Aеродром од третоодделенците и одговорните наставници Погледни
  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!