Aleksandra G Spasovski odd

Александра Ѓорѓиева Спасовски

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Посета на Собранието на Република Северна Македонија Погледни
  • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
    Погледни
  • Општински натпревар по математика Погледни
  • Посета на општина Аеродром од четвртоодделенците Погледни
  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни
  • Правила за безбедно управување со велосипед во сообраќајот Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!