angelina miteva odd nastavnik

Ангелина Митева

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
    Погледни
  • Априлијада 2014 година Погледни
  • Еко-акција „Поставување на знаци во дворот“ Погледни
  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!