Indova-1

Билјана Индова

Информатика

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Учество на Интернационалниот натпревар по информатика Дабар 2019 Погледни
  • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
    Погледни
  • Дабар 2018 – меѓународен промотивен натпревар Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!