Biljana S

Билјана Шотаровска

Граѓанско образование

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • „Училишта на 21 век“ Погледни
  • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
    Погледни

Останати членови

error: Содржината е заштитена !!