bogdanka barutovska likovno

Богданка Барутовска

Ликовно образование

Изработки, проекти во коишто учестувал одделенскиот наставник:

  • Меѓународна детска ликовна изложба „Флора и фауна – извор на животот и убавината“ Погледни
  • Меѓународна ликовна изложба 13 Ноември Погледни
  • Меѓународен ликовен конкурс „13 Ноември“ Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!