Venera

Венера Николовска

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Креативна работилница Погледни
  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни

Останати членови

error: Содржината е заштитена !!