Vesna Angelovska odd

Весна Анѓеловска

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!