Violeta Ristovska direktor

Виолета Ристовска

Директор

Изработки, проекти во коишто учестувал директорот:

 • Посета на Собранието на Република Северна Македонија Погледни
 • Општински натпревар по математика Погледни
 • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
  Погледни
 • Посета на општина Аеродром од четвртоодделенците Погледни
 • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
  Погледни
 • Правила за безбедно управување со велосипед во сообраќајот Погледни
 • Априлијада 2014 година Погледни
 • Еко-акција „Да ги заштитиме децата во сообраќајот“ Погледни
 • Саем на математика 2013 година Погледни
 • Посета на општина Aеродром од третоодделенците и одговорните наставници Погледни

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!