lenche gjuroska odd

Ленче Ѓуроска

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Едукативно – хуманитарен училишен проект Погледни
  • Априлијада 2014 година Погледни
  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!