62140239_10219777806425092_741294733766164480_n

Маре Јаничиќ

Математика и физика

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
    Погледни

Останати членови

error: Содржината е заштитена !!