marina dueva tehnicko

Марина Дуева

Техничко образование

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Натпревар на млади техничари и природници Погледни
  • Првенство во шах за млади на град Скопје – 2018 год. Погледни
  • Еко-акција „Да ги заштитиме децата во сообраќајот“ Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!