Marija Kostovska mak

Марија Костовска

Македонски јазик

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

 • Прва награда на литературен конкурс организиран од Противпожарниот сојуз на град Скопје Погледни
 • Хуманост и добрина на дело Погледни
 • Хуманитарна акција Погледни
 • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
  Погледни
 • Eдукација на тема „Болести на зависности“ Погледни
 • Прва награда – Литературен конкурс Погледни
 • Хуманитарни акции – донација на храна и облека Погледни
 • „Движи се за здравје“ Погледни
 • „Училишта на 21 век“ Погледни
 • Забавно – образовна емисија „Голем одмор” Погледни
 • Државен литературен фестивал „Ракатки” Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!