Marija Saveska

Марија Савеска

Дефектолог

Изработки, проекти во коишто учестувал дефектологот:

  • Соопштение за реализирање на консултативно – советодавна работа од страна на училишниот стручен тим Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!