Tanja M Pacheshkoska odd

Тања Пачешковска

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Хуманитарни акции – донација на храна и облека Погледни
  • Светски ден на планетата Земја Погледни
  • Скопски цветен фестивал – „Скопје цвета“ Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!