Приказ на 1-10 од 31 резултати

Еко проект „Зелена училница“

октомври 7, 2015

Учениците од I -3 одделение со наставничките Дубравка Гешовска и Катица Ацковска, го реализираа еко проектот „Зелена училница“ во период од 15.10.2012 до 19.10.2012 година. Име на акцијата: „Ден на акцијата“ Цел: Училишите простории и училишниот двор да се направат …

error: Содржината е заштитена !!